Despre noi

PEBLOGURI.RO propune o enciclopedie de bloguri, loc unde am adunat, pentru cititorii noștri, toate blogurile de influență din spațiul public, spațiul politic și cel jurnalistic.

Aici, consumatorii de media pot afla, dintr-o singură privire, informațiile la zi, comentate și discutate de personalități extrem de prezente în spațiul public.

Vor fi prezenți oameni politici, cu un cuvânt decisiv pe scena internă și, în egală măsură, analiști care influențează evenimentele la zi, punându-și amprenta în trendurile din viața politică.

PEBLOGURI.RO îl dedicăm consumatorilor de politică, formatorilor de opinie, celor care dau ora exactă în industria media și tuturor celor care vor să se pună la curent cu cele mai interesante informații ale momentului, formulate de personalități din rândul blogerilor.

Pebloguri.ro reproduce integral materiale ce se regasesc pe bloguri si in postarile ce apartin unor persoane publice, cu citarea explicita a sursei. Responsabilitatea juridica apartine exclusiv autorilor.