Blog

Cine vrea să fie solidar cu PSD și restul găștii?

Sursa: Catalin Striblea

Dacă e ceva care m-a scos teribil din sărite în toate anunțurile PSD de săptămâna trecută este taxa de solidaritate anunțată de noua echipă guvernamentală. ”Ca să fim solidari”, ne-a spus domnul Tudose. Solidari cu cine? Solidari cu politicienii PSD ? Solidari cu aparatul de partid sau partide pe care l-ați pus în posturi ani de-a rând ca să ne aducă în situația asta? Solidari cu oamenii voștri de afaceri care iau numai ei contracte de la stat?

Să fiu solidar cu Liviu Dragnea care a primit donație de la niște nepoți un BMW X5? Atâta noroc în viață. Sau cu Traian Băsescu care a primit de la fiica lui banii de-i împrumutase acum câțiva ani, 565 de mii de lei? Sau cu nen-tu Iohannis care a făcut case din meditații?

Nu câștig trei mii de euro într-o lună, deși poate îi merit. Am vreo trei job-uri și alte activități și nu știu când mă opresc din muncă. Dar știu că dacă aș face trei mii de euro, aș plăti toate taxele și aș fi solidar cu cine aleg eu. Aș alege, de exemplu, să fiu solidar cu cineva care sapă o grădină, că nu mai e nimeni care să vrea asta. Dar nu pot să fiu solidar cu statul degeaba sau plata unor salarii mari la stat pentru că ”viața e grea.”

Citiți mai mult AICI

Scrie un comentariu