Facebook

Chiar dacă nu a limpezit deloc de ce Jandarmeria

”Sursa:=68.ARCZpdF0twsAhn4s0YI71RW3NSR5XM_wbBLbAkJqIRdrauSmn28TQT0oUPIoFS573ZwdLRHEeEYxwOumpbNcHxkgBmmA8_uDXU7QektU1Wltd0igenNo1Hr0avjST82a3IrKhsr-dlaySuHKH2ODaxuSMb6RwnJU4LYuMPxIJJEpKqeYq20A0w&__tn__=kC-R” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Chiar dacă nu a limpezit deloc de ce Jandarmeria a abuzat la mitingul din 10 august, domnul Cucos are un mare viitor ca actor.

Conferința sa de presa cu invitația la împăcare națională, în spiritul Centenarului, cu mâna pe steag și cu icoana în spate a fost, într-adevăr, mișcătoare.

Cu acest nou moment lacrimogen, Jandarmeria se confirmă pe sine.

Ce a ratat dl Cucos a fost să facă ce trebuie, adică să răspundă clar, la întrebări simple, cum ar fi de ce Jandarmeria nu i-a izolat pe “băieții” veniți special să se bată cu jandarmii și de ce forțele de ordine au preferat să dea cu gaze în manifestanții pașnici. Sau de ce jandarmii au altoit jurnaliștii, care, evident, erau pașnici și filmau excesele jandarmilor.
Dl Cucos n-a lămurit nimic, dar a încercat o mică manipulare înduioșătoare, care să țină loc de explicații.

Ce sensibili devin oamenii MAI când trebuie să răspundă la întrebări: dl Cucos tremura de emoție și era aproape înlăcrimat, la fel ca și colegul Militaru, purtătorul de cuvânt al jandarmilor, care era și el înlăcrimat la conferința de presa de sâmbătă, când trebuia să clarifice lucrurile și le-a amestecat bine.

Am sperat la niște demisii, măcar ca simulare a pasului în spate. Nu vor exista demisii.

Liderii PSD țin cu dinții de tot mecanismul de forță, pentru că știu că așa își arată mușchii nu doar în fața oamenilor din Piață, ci și în fața celor din partid, care deja își pun întrebări.

Scrie un comentariu