Blog

Banda celor patru se cere arestata

Sursa: Sorin Rosca Stanescu

Traian Basescu lanseaza catre autoritati o provocare de senzatie. El cere nici mai mult, nici mai putin ca patru personalitati ale vietii publice din Romania sa fie arestate. Este vorba de Laura Codruta Kovesi, sefa DNA si fostul procuror general, generalul cu patru stele Florian Coldea, pana de curand director operativ SRI, Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru si fost ministru de Interne al Romaniei, si George Maior, fost director al SRI, actualmente ambasadorul Romaniei la Washington. Inca si mai senzational este motivul invocat. Falsificarea alegerilor prezidentiale din 2009, castigate de nimeni altul decat de Traian Basescu. Este o provocare fara precedent.

Un colaborator extrem de apropiat al presedintelui Traian Basescu, Gelu Visan, fost parlamentar, a afirmat, cu mai multa vreme in urma, cu subiect si predicat, ca, in noaptea cand se numarau voturile celei de-a doua runde de alegeri pentru prezidentialele din 2009, la Gabriel Oprea acasa, s-au adunat capii sistemului, in frunte cu Maior, Coldea si Kovesi, pentru a monitoriza numararea voturilor si pentru a sarbatori victoria lui Traian Basescu impotriva lui Mircea Geoana.

Citeste mai multe aici

1 Comentariu

  • Nu am nimic de castigat de la Laura K., insa -pana acum- as zice ca a facut figuratie buna, adica -mai mult decat altii- a jucat conform cu fisa pastului, desi ar fi trebuit sa fie mult mai incisiva. Ceilalti 3, suna f. bine a fi pusi dupa gratii, insa nici cainele basset si nici monika machiavella nu pot fi iertati pentru cea mai mare frauda din istoria omenirii, adica vanzare unui imens numar de active al flotei comerciale, ca fier vechi si -ulterior- acoperirea faradelegii, cu un NUP, decis de cea mai mare gangster-femeie a Romaniei tuturor timpurilor…Dar problema problemelor este ca aceasta banda nu poate fi redusa la 4 sau la 6, aceasta banda numara cam CINCI MII de indivizi superdeclasati, adica toata suflarea politica de la varf, a ultimilor 27 de ani(pres-edinti, guverne si pm-ii, 99% din membrii parlamentului, etc.), care trebuie pusi in inchisori pentru minim 10 ani, iar primii 10-15 din varf, executati, desigur numai legal, dupa o judecata dreapta, care-daca e dreapta- nu-i poate absolvi pe niciunul de inalta tradare de tara, sabotarea economiei nationale, genocid silent impotriva romanilor,s.a.m.d.Si-simultan- recuperarea de la ei a sumelor delapidate(adica un minim de 250 MILIARDE euro, din trilionul furat), intoarcerea la Monarhie numai cu aport Englez(la varf), parlament unicameral din max. o suta membri si -astfel- Romania va face un salt mai spectaculos decat Germania, Japonia si S.Korea, la un loc iar aceasta in mai putin de 6 luni, nu in decade…

Scrie un comentariu