Facebook

ATENȚIE: România 2017 țintă majoră în războiul informativ!

Sursa: Rares Bogdan

Să luăm puțină distanță de PSD, Dragnea, slugile lui Dragnea, Iohannis, Ciorbea, degringolada PNL, Ghiță şi jocul lui cu cei ce l-au format şi crescut, Băsescu şi apăsările lui generate, foarte probabil, de lipsa atenției din partea Divei de Pleşcoi, motocicletele din capul lui Tăriceanu, jocul de iubire Dacian-USR şi alte teme minore ce ne mănâncă timpul şi viața! Vă propun ceva cu adevărat important: viitorul nostru ca stat!
Teza conform căreia rușii și-au impus omul la Casa Albă, dovada fiind implicarea Moscovei în manipularea percepțiilor vis-a-vis de establishment, reprezintă o masturbare intelectuală a plictisiților, fără legătura cu realitatea. “Sistemul”, în SUA, ca de altfel în toate democrațiile solide, nu permite virusarea. Acolo nu exista doctrine, curente politice, miuțe și blaturi, tot ce se petrece la nivel înalt este circumscris unei sintagme cu care nu glumește nimeni: interesul național. Doar la noi a fost declasată, dar noi nu suntem o națiune, ci o populație. Nu suntem un stat, ci un areal.
Mare parte din bateria de comentatori de serviciu, adică utili, au resimțit ca pe o cărămidă în cortexul prefrontal o declarație înțeleaptă a lui Donald Trump. Noul președinte al SUA: “A avea o relație bună cu Rusia e un lucru bun, nu un lucru rău. Doar proștii cred că e rău. Avem destule conflicte, nu ne mai trebuie unul. Cu mine ca președinte, Rusia ne va respecta mai mult decât o face acum.

Citeste mai multe aici

Scrie un comentariu