Facebook

Astazi a inceput dosarul in care sunt acuzata…

Sursa: Elena Udrea

Astazi a inceput dosarul in care sunt acuzata de fapte care tin de finantarea campaniei electorale din 2009. Este un dosar facut de acelasi procuror din Gala Bute, Marius Bulancea, fostul consilier de la PG al lui Kovesi si acum omul de incredere al acesteia, unul dintre procurorii care ii executa abuzurile. Dosarul nu doar ca e facut de acelasi procuror dar „a si nimerit” la acelasi complet de judecata ca in Gala Bute!!! Kafka!
Parca am avut un deja vu in sala de judecata. Aceeasi judecatoare, aceeasi procuroare de instanta, aceeasi grefiera, aproape aceleasi parti!
Am recuzat-o pe judecatoarea Dragomir, nu doar pentru ca tocmai m-a judecat si condamnat fara nicio proba in mascarada de proces numit Gala Bute, dar si pentru ca una din acuzatiile din acest nou dosar se bazeaza explicit si exclusiv pe condamnarea din primul dosar. Adica procurorul Bulancea zice ca este sigur ca banii cu care s-au platit niste panouri publicitare in campania din 2009 „sunt din fapte de coruptie”, deoarece eu am fost deja condamnata pentru fapte de coruptie??!!!

Citiți mai mult AICI

Scrie un comentariu