Facebook

Am o intrebare pentru Dacian Ciolos …

Sursa: Catalin Ivan

Am o intrebare pentru Dacian Ciolos si pentru toti sustinatorii sai. Este o curiozitate personala, dar sunt convins ca raspunsul va prezenta interes pentru toti romanii care spera la o viata mai buna in propria tara. Comisarul Jyrki Katainen tocmai a afirmat in Comisia de Afaceri Economice si Monetare din Parlamentul European ca Bulgaria este pe locul doi la nivel european in ceea ce priveste impactul investitiilor din Fondul European pentru Investitii Strategice, avand trei proiecte de infrastructura finantate din acest fond, iar Romania este pe ultimul loc.
Cum este posibil ca, avand cel mai tehnocrat si european guvern, cu prim ministru fost comisar european, sa fim pe ultimul loc? Nu sta in picioare argumentul ca sunt greu de obtinut fondurile pentru ca ar fi destinate tarilor din vest. Bulgaria, repet, se afla pe locul al doilea.
Ma bucur ca Dacian Ciolos isi doreste infiintarea unui partid. In felul acesta va fi nevoit sa raspunda multor intrebari de genul acesteia inainte de a cere, pentru prima data, intr-un final, votul romanilor.
Probabil ca va asteptati acum sa va multumim, domnule Ciolos, pentru ca am ajuns sa ne uitam cu invidie la Bulgaria.

Scrie un comentariu