Facebook

Am dezvăluit afacerile lui Dorin Cocoș …

Sursa: Silviu Manastire

În episodul de astăzi, de la Dosar de Politician, am dezvăluit afacerile lui Dorin Cocoș, care practic a pus stăpânire pe piața reactivilor pentru analizele medicale, prin trei societăți pe care le controlează.

În spitalele din România se cumpără de regulă reactivii cei mai ieftini, produși de obicei în China. La fel, în Romania se cumpără cea mai ieftină ață de operație, produsă, evident, tot în China. Piața reactivilor pentru analize este controlată de trei companii private care au vândut în România reactivi în valoare de circa 100 de milioane de euro. Cele trei companii sunt Spectrum Magnamed SRL, Meditest Global 2002 SRL și Imuno Diagnostika SRL.

Dacă vreți să descoperiți contractele de zeci de milioane de euro care au ajuns pe mâna lui Dorin Cocoș, vă invit să urmăriți materialul video. Trebuie să fim cu ochii pe acest caz, deoarece este o problemă care riscă să ne pună în pericol sănătatea, așa cum s-a întâmplat cu Hexi Pharma. De asemenea, aștept părerile voastre printr-un comentariu la această postare.

Scrie un comentariu